Профил

Упътване за електронна цигара

За да сглобите вашата електронна цигара са ви нужни батерията и картомайзер. Първо завийте батерията към картомайзер по посока на часовниковата стрелка. Не стягайте силно това може да увреди и двата компонента!
Развийте мондщука на картомайзера (обратно на часовниковата стрелка) сипете течност, както е показано на снимката и внимавайте да не накапете течност в тръбичката по средата. По лесно става, както е показано на трета снимка с накланяне на картомайзера и сипване под наклон, така по лесно ще напълните карта без да попадне течност в отвора на тръбичката. Внимавайте да не препълните резервоарчето препоръчително е да се пълни до обозначението 1.6мл. Ако всичко е наред затваряте карта, като отново трябва да подчертая да не се прекалява с затягането. Не се притеснявайте няма да протече. Включете батерията ако не сте го направили до този момент.
Обикновено, батерията се доставят в изключено положение. В изключено състояние, батерията няма да работи дори и при натискане на бутона. За да включите батерията, трябва да натиснете бутона ръчно пет пъти по-бързо. Ще светне лед светлина при активация. Тази функция ви дава възможност да изключите батерията, когато не ви необходима или когато я носите в джоб или чанта без нежелано включване. За да изключите батерията, натиснете бутона 5 пъти бързо лед светлината да спре да мига.Електронната цигара се държи в длан а не като аналогова цигара. Натиска се бутона и се дърпа, след което пускате бутона (ако не го направите батериите имат защита, която при задържане повече от 15 секунди тя се изключва сама, това ще запази живота на вашата батерия)
Батерия
Батериите за електронни цигари са вече доста видове, но най-често срещаните са с капацитет 650mah, 900mah, 1100mah това са Li-Ion батерии. Чета из нета да се изчакват да се разредят до край, да се зареждат до пълен заряд. ТОВА СА ГЛУПОСТИ. Може да си зареждате батерията, когато искате. Всяка батерия има живот около 300 цикъла (говоря за качествените батерии) За да запазите живота на батерия за по дълъг период препоръчвам да се пази от изпускания, да се използват качествени картомайзери със съпротивление 2.4 ома, под
качествени визирам картомайзери които не течат и не пълнят батерията с никотинова течност и имат пружинен контакт с батерията (показано на снимката – тази част трябва да е на пружина за да предпазва батерията от пренатягания и влътване на пина при силно затягане. )
В нашия магазин предлагаме само продукти със всички сертификати за качество и картомайзерите са ни точно от този вид CE5 ще се уверите, че качеството е на високо ниво.
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
Онлайн магазин за качествени електронни цигари и никотинови течн
Вносител на качествени електронни цигари и никотинови течности. Всички продукти са със сертификати за качество - батерии, картомайзери, компоненти за електронни цигари- joy-di.com

Категории · Архив

рекламирай тук

Блогове, които чета