Профил

Съвет при избор на електронна цигара

Когато решите де премахнете аналоговите цигари и искате да опитате вкуса на електронната цигара е важно да помислите първо – какъв бюджет можете да отделите за подобен продукт.

Електронните цигари вече наброяват стотици видове и модели – с дисплей, шарени, светещи, ЕGO-W, B, C, JOY, T, ТОП, NEW…и какви ли още не заглавия с които вие се сблъсквате за първи път. Първата много важна стъпка която трябва да направите е да попитате за гаранционна карта на продукта! Не се подвеждайте по цена – намаление -50%, -70% няма такива намеления.

Аз също съм вносител на електронни цигари и знам всяка електронна цигара колко струва и що за стока е. Трябва да отбележа, че всички електронни цигари идват от КИТАЙ! Това не значи, че са боклуци. В китай има и качествени продукти, които притежават всички необходими сертификати за качество, както и сглобки които могат да ви причинят вреда. Не е нормално комплект от две цигари с атомайзери и зарядно у-во + никотинова течност да е 20-30лв. Бъдете сигурни, че за такъв продукт няма да ви дадат гаранция повече от месец и то ще стискат палци да не я изпускате или да не „хвърли котва“ преди този период.
Един качесвен продукт с 2 цигари и зарядно у-во струва минимум 50-60лв! Трябва да сте наясно, че тези 50-60лв са ви били цигарите за 10 дни. Повечето хора избират първия вариант и след дни ядове се връщат отново на аналоговите цигари защото всичко се е скапало и им е писнало да се занимават. Избирането на модел електронна цигара не е нужно да е съпътстван от цял ден лутане в интернет без да знаете какво точно търсите.
Препоръчваме на нашите клиенти да се обаждат по всяко време и да поискат съвет при избор на електронна цигара. Не е задължително да правите покупка, но ще се радваме хората да са доволни от избора, който сме им препоръчали и да са отказали напълно аналоговата цигара.


Джой ди – онлайн магазин за електронни цигари

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
Онлайн магазин за качествени електронни цигари и никотинови течн
Вносител на качествени електронни цигари и никотинови течности. Всички продукти са със сертификати за качество - батерии, картомайзери, компоненти за електронни цигари- joy-di.com

Категории · Архив

рекламирай тук

Блогове, които чета