Профил

Предимствата на електронната цигара!

Защо да изберете електронна цигара?

80-85% ПО-ЕВТИНО ще ви излезе използването на електронна цигара и ще доведе до значителни финансови икономии. Равностойността на 20 цигари може да струва по-малко от 1.30лв на ден, ако използвате електронна цигара.  Една кутия цигари на дребно е 5.00лв или повече, финансовите ползи са значителни. Двадесет цигари на ден изразходвани до сега, може да ви спести около 1400лв  на година чрез преминаване от аналогови към електронни цигари.

Няма ТЮТЮН, НИТО КАТРАН
Eлектронните цигари подражават на аналоговите цигари, но не съдържат тютюн, катран и стотиците канцерогенни вещества и химикали, които се отделят при горенето на истинска цигара. Eлектроннита цигара има доста силни страни, така че да може да замени метода на пушенето на истинска цигара с електронна. Качеството на никотиновата течност
 ще създаде у вас приятно чувство.
 
Можете да изпарявате НАВСЯКЪДЕ!
Електронните цигари не съдържат тютюн. Така изцяло се избягват всички ограничения за непушачи. E-цигара може да пушите на всяко място в закрито помещение. С Eлектронните цигари можете да получите много  „дим“ и приятен вкус на избран от ваш аромат, който да замести напълно вашия навик към определен вид цигари, без да пречите на хората около вас.

ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО И ГАРАНЦИЯ

Предлаганите електронни цигари от нашиата фирма са с всички нужни сертификати за качество CE, SGS, ROHS, KC Всички електронни цигари  в нашия онлайн магазин са произведени за Джой ди ООД от Shenzhen Green Sound Technology Co., Ltd. Като компания в България, ние предлагаме пълна гаранция за всички електронни цигари, батерии и зарядни устройства. Като новатори на пазара, ние се гордеем че предлагаме на нашите клиенти продукти, които ще задоволят всяко тяхно изискване на достъпни цени за Българския пазар.

Джой ди – онлайн магазин за електронни цигари, компоненти и никотинови течности

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
Онлайн магазин за качествени електронни цигари и никотинови течн
Вносител на качествени електронни цигари и никотинови течности. Всички продукти са със сертификати за качество - батерии, картомайзери, компоненти за електронни цигари- joy-di.com

Категории · Архив

рекламирай тук

Блогове, които чета